Fes-ho realitat! Funder's Wall

FES-HO REALITAT!

 

The Jump és possibles gràcies, en part, al crowdfunding, un sistema que permet a qui ho desitgi ajudar a fer realitat aquest projecte. Però abans de saltar, expliquem-ho tot bé!

El crowdfunding és un métode de finançament col·lectiu. En altres paraules: amb la teva aportació econòmica, i la de molta altra gent, finances el projecte i te’n fas partícip. Es tracta que amb un petit salt teu i el d’altres, n’aconseguim un de més gran, i sempre amb una compensació per a tu.

The Jump va iniciar aquest sistema de micromecenatge mitjançant una campanya de 45 dies a la web Indiegogo. Aquesta campanya de llançament va finalitzà el passat 12 de gener de 2013, però la teva col·laboració segueix sent molt important i possible des d'aquí, des de la nostra web.

I on van a parar els diners?

A moltes etapes del documental! Des del lloguer d’equips de gravació fins al d’espais i equipaments per a la postproducció, passant pel cost de l’equip tècnic. La realització de The Jump, i de qualsevol documental i/o rodatge, implica moltes tasques i cadascuna d’elles té el seu cost. Tingues en compte que estem enregistrant aquest documental durant tot un any, i això comporta moltes despeses per tal de poder captar tots els petits grans moments que ens ofereixen les jams sessions que tant ens estimem. Per exemple, ajudant-nos des del crowdfunding faràs possible la complexa edició de so, per a que es pugui gaudir de la seva música en Dolby 5.1, o també que es pugui enregistrar a Florida els prolegòmens dels retorn de Wally Besser.

Com us faig arribar la meva aportació?

Hi ha dos maneres de fer-nos arribar la teva aportació:

1) Mitjançant Paypal
2) Mitjançant transferència bancària al compte: 2100 1801 11 01 00305029

Recorda que sempre pots trucar-nos al 934137590 o escriure'ns a producciones@aved.es per resoldre qualsevol dubte sobre la teva aportació.

He llegit compensacions?

Pots triar entre totes les quantitats que et proposem. Pots consultar-les aquí.

Cadascuna d’elles té diferents compensacions en forma d’entrades per al concert del Wally Besser, o la còpia digital de The Jump, o el teu nom als crèdits del documental, etc... Més informació sobre les recomepnses aquí.

La mecànica:

Si fas la teva aportació a través de Paypal, ens posarem en contacte amb tu directament.
Si fas la teva aportació a través de transferència bancària, posa el teu nom en el concepte de la transferència i envians un e-mail a producciones@aved.es perque així puguem posar-nos en contacte amb tu.

En quant a les compensacions, per temes logístics i de temps, algunes es faran factibles un cop enllestit el documental. Per tant, et demanarem una mica de paciència, però tingues per segur que rebràs totes elles!

És important que recordis que si prefereixes fer la teva aportació mitjançant un altre canal que no sigui Internet, o conèixer-nos abans, ho pots fer. Només cal que et posis en contacte amb nosaltres a producciones@aved.es

Nosaltres et convidem a fer el teu salt particular apostant per aquest projecte. Posem la mà al foc, o millor, saltaríem amb els ulls tancats des de l’escenari del Jamboree, a que gaudiràs de The Jump. Perquè apostem per la música en viu, pel jazz, i pel risc de la bona música.

Ajuda’ns a fer realitat The Jump!